Voorzieningen

Horeca

Op het campingterrein vind je een overdekt restaurant met binnen- en buitenterras. Er is ruime keuze uit lekkere en gezonde maaltijden (inclusief vegetarische en veganistische opties) en elke avond een wisselende daghap. Het restaurant is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Eten doe je gezellig met medekampeerders op het horecaplein of op je eigen campingplaats. Bekijk hieronder het menu van 2023.

Snacks en verse ovenpizza’s bestel je bij onze "Take Away" Foodtruck naast het restaurant. Het is ook mogelijk om tijdens de loopdagen ontbijt- en lunchpakketten te bestellen. Op vrijdag sluiten we gezamenlijk af met onze 'Grootse Smoker BBQ'. Liever van het menu bestellen? Ook dit is vrijdag mogelijk.

Menukaart van 2023

Sanitair

Wij vinden goed en schoon sanitair superbelangrijk. Daarom zijn de voorzieningen ruim van opzet, overdekt en wordt er meerdere keren per dag schoongemaakt. De sanitaire voorzieningen zijn centraal gelegen en snel bereikbaar vanaf elke campingplaats. Er zijn voldoende toiletten met toiletpapier, douches met warm water en wastafels met spiegels voor een frisse start en een warme douche na de finish. Ook is er een afstort voor het chemisch toilet en een aparte plek voor het wassen van de vaat.

Stroom

Heb je een reguliere of kleine kampeerplaats met stroom? Dan zorgen wij ervoor dat je een plek krijgt vlakbij een stroomaansluiting. Neem zelf een stroomkabel met schuko stekker van tenminste 25 meter mee, dan zit je altijd goed. Het is belangrijk dat de stroomaansluitingen goede afgedekt zijn tegen water. Let op dat je niet meer dan 1300 watt gebruikt. De elektrische apparatuur dient geschikt te zijn voor camping gebruik (dus geen elektrische kachel). Ook waterkokers en föhns zijn vaak niet geschikt voor camping gebruik en kunnen kortsluiting veroorzaken. Aftappen/splitten is uiteraard niet toegestaan.

EHBO/massage

Op onze camping staan masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage voor je klaar. Je kunt bij hen terecht voor blessurepreventie, verzorging van blaren en hulp bij andere kwaaltjes. En je kunt je op afspraak laten masseren. 

Kosten Massage en tape kaarten 2023: Dagkaart €22,50, 3-daagsekaart €52,50 en een 4-daagsekaart €67,50

Blarenrpikken: Er is één persoon aanwezig om blaren te prikken en kleine EHBO-verrichtingen te doen. Je kan hiervoor een aparte kaart aanschaffen. Kosten waren in 2023 €22,50 per kaart (geldig voor 1 behandeling)

Elastische tape: Ter plekke kan je ook terecht voor het aanleggen van elastische tape. Door de tape aan te brengen op de spieren en gewrichten in uitgerekte positie wordt de natuurlijke positie niet beperkt. Door de rekbaarheid past de elastische tape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van blessures en pijnklachten.  Je kan hiervoor een aparte kaart aanschaffen. Kosten waren in 2023 €22,50 per kaart (geldig voor 1 behandeling)

Voor vragen kan je terecht bij info@ngsmassage.nl.

Receptie

Onze receptie is op aankomstdagen (zaterdag, zondag, maandag) de hele dag geopend, op loopdagen is de receptie tussen 18.00 en 20.00 uur geopend (houten huisje nabij het restaurant). Bij de receptie kun je terecht met al je vragen, voor de verkoop van lunchpakketten, barbecue kaarten en blarenbpassen. 

Gedurende de nacht is er een nachtwaker aanwezig op het terrein, deze is te vinden in het restaurant.

Afsluitende BBQ

Op vrijdag 19 juli 2024 (de dag van de gladiolen!) organiseren wij een grote afsluitende BBQ. Inschrijven kan bij de receptie of aan de bar. Ook leuk voor familie en vrienden. Het barbecue menu bestaat uit vlees en vis en vier verschillende gezonde salades. De kosten bedroegen in 2023 €19,50 p.p. voor volwassenen en €12,95 voor kinderen.

Parkeren

Parkeren op het parkeerterrein van De Vierdaagsecamping is mogelijk na aanschaf van een weekticket. De kaart kostte in 2023 € 62,- en is geldig van zaterdag t/m zaterdag. Het is niet toegestaan voertuigen op de campingplek te laten staan (met uitzondering van campers uiteraard). Tijdens de wandeldagen is het terrein autovrij, laden en lossen is wel mogelijk. 

Fietsverhuur

Je kunt op De Vierdaagsecamping een fiets huren via onze partner  Nijmegen Actief. Nijmegen Actief levert comfortabele versnellingsfietsen en e-bikes, waarmee je de hele week door Nijmegen kan fietsen. Als je een versnellingsfiets hebt gereserveerd, staat deze voor je klaar op de camping. Aan het einde van de week lever je de fiets ook weer in op de camping. Lekker makkelijk! De huurperiode loopt van zaterdag, zondag of maandag t/m vrijdag. Voor e-bikes gelden andere voorwaarde.  Kijk dus vooral even op de website van Nijmegen Actief waar je ook direct kan reserveren: Nijmegen Actief,  of mail naar info@nijmegenactief.nl. Wees optijd, op=op!

Goed om te weten...

Oplaadpunten
In het overdekte gedeelte van het restaurant kun je vrij gebruikmaken van elektrische oplaadpunten voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Heb je een medisch apparaat? Bij de receptie kun je dat onder toezicht op laten laden.
Koken bij de tent
Indien je als groep gebruik maakt van een kooktent, dan dient daar een goedgekeurde brandblusser aanwezig te zijn. Het is toegestaan bij de tent te koken op gasstellen.
BBQ & open vuur
Barbecuen is toegestaan op voorwaarde dat een emmer bluswater, blusdeken of brandblusser naast de barbecue voor handen is en andere gasten geen hinder van de BBQ ondervinden. Open vuur, evenals het gebruik van verwarmingstoestellen op alcohol of benzine, is niet toegestaan. Voor de algemene veiligheid van de gasten zijn er op diverse punten brandblussers op de camping aanwezig.
Roken
Er zijn geen sigaretten te koop op het terrein. Roken is niet toegestaan bij het sanitaire cluster en het overdekte gedeelte van het restaurant.
Drinkwater
Op het terrein zijn diverse watertappunten. Het kraanwater uit deze watertappunten is drinkbaar. Dit geldt ook voor het water uit de kranen van het sanitaire cluster.
Afval
Huishoudelijk afval kun je deponeren bij het afvalverzamelpunt. Hier worden twee soorten afval gescheiden: glas en restafval. Restafval dient in goed afgesloten vuilniszakken te worden gedeponeerd. De afvalcontainers vind je bij de ingang van de camping en worden meerdere malen per dag geleegd. Bij je vertrekt dien je je kampeerplaats schoon achter te laten.
Auto
Graag stapvoets rijden op het terrein tijdens het plaatsen van je kampeermiddel. De maximumsnelheid is 10 km/u. Na de aankomstdagen is de camping volledig autovrij.
Pinnen
De dichtstbijzijnde pinautomaat (Rabobank) bevindt zich in Nijmegen-Noord. Het adres is Jonagoldstraat 61-A, Nijmegen.

© 2023 Copyright De Vierdaagsecamping