De vierdaagsecamping

Locatie

Gunstig gelegen slechts 20 minuten fietsen van start en finish (6.5km), hier vind je alle informatie omtrent onze locatie.

Overzicht van de locatie en het kampeerterrein van De Vierdaagsecamping

Ligging

De Vierdaagsecamping ligt op slechts 20 minuten fietsen van de start/finish. Op een mooi uitgestrekt weiland bouwen we hier speciaal voor de Vierdaagse eens per jaar de Vierdaagsecamping op. Via een uitstekend fietspad vanaf de camping langs de Griftdijk op kom je bij “de Snelbinder”, de fietsbrug over de Waal die je naar het centrum van Nijmegen brengt.Op “de dag van Elst” komt de Vierdaagse langs op slechts 1 km afstand van de camping. Dit is de ideale dag om vrienden en familie uit te nodigen om te komen kijken! Door een enkele overnachting bezoekers te boeken kunnen ze ook nog een nachtje blijven slapen.

No items found.

Omgeving

Bent je een supporter van één van de wandelaars en weet je niet wat je overdag moet doen? Kijk dan op de website van Toeristen Informatie Nederland. Hier vindt je informatie over (culturele) hotspots en activiteiten in de stad Nijmegen.

Bij de Citystore in Nijmegen aan de Grote Markt kun je meer informatie krijgen over de echte parels van de stad en je laten inspireren door de verhalen over Nijmegen en omgeving. Bovendien kun je in hun winkel unieke producten kopen. Het adres is: Citystore Nijmegen | Grote Markt 17 | 6511KA Nijmegen. Op maandag en dinsdag zijn ze gesloten, alle overige dagen van de week zijn ze geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

No items found.

Auto

Routebeschrijving
De camping ligt aan de Griftdijk in Nijmegen.

Let op: voordat je de camping op rijdt, dien je éérst in te checken. De check-in locatie is dit jaar bij de "achteringang" van onze camping. Volg de borden 'check-in Vierdaagsecamping'. Navigeer eerst naar Garagebedrijf Zaat aan Griftdijk 234. Links van dit adres ligt een zijstraat waar je in kan rijden richting de check-in. Let op, dit is niet dezelde ingang van vorig jaar. Kom je vanaf de A15? Rij dan eerst even door tot de rotonde net na het tankstation, draai bij de rotonde en rij weer terug naar de camping. Zo kom je vanaf de juiste kant van de weg ingereden en ontstaan er geen gevaarlijke verkeerssituaties.

Parkeren campinggasten
Kom je met de auto naar De Vierdaagsecamping maar heb je bij het maken van je reservering nog geen parkeerkaart bijgeboekt? Geen probleem, deze kun je los bijkopen via ons reserveringssysteem. De parkeerkaarten zijn gelimiteerd en op = op. Het kan zijn dat het bij aankomst niet meer mogelijk is om een parkeerkaart voor de hele periode aan te schaffen. Reserveer deze dus vooraf!

Parkeren dagbezoekers / supporters
Blijft de auto slechts 1 of 2 nachten of krijg je gedurende de week familie of vrienden op bezoek, dan kun je de auto parkeren op de dagparking. Volg de borden ‘dagparking Vierdaagsecamping’.

Graag stapvoets rijden op het campingterrein. De maximumsnelheid is 10 km/u. Na de aankomstdagen is de camping volledig autovrij.

No items found.

Fiets

De meest eenvoudige manier om de start en finish te bereiken is met de fiets. Vanaf de camping volg je het ruime fietspad van de Griftdijk tot aan Station Nijmegen-Lent. Daar fiets je de fietsbrug De Snelbinder op. Het fietstochtje duurt ongeveer 20 minuten. Als je zelf geen fiets mee kunt nemen, kun je er één huren via onze partner Nijmegen Actief.

No items found.

Openbaar vervoer

Bus naar de Wedren
Busvervoermaatschappij Breng faciliteert tijdens de Vierdaagse extra bussen om naar de Wedren te komen. Met de zogenoemde blarenpas reis je tijdens de loopdagen onbeperkt met deze bus. De bus stopt bij een halte op slechts 200 meter van de camping (halte Stationsstraat, Oosterhout). Een blarenpas kostte in 2023 €36,25. De lijn 414 vertrok om 03:27 / 04:42 / 05:46 van de halte bij de camping en kwam zo'n 10 minuten later aan bij de Wedren. Wij verwachten dat de vertrektijden in 2024 ongeveer gelijk zullen zijn. Begin juni maakt Breng hier meer over bekend. De blarenpas is bij de receptie te verkrijgen (houten hutje naast het restaurant).

Reguliere Bus
Je kunt ook de reguliere bus nemen. Deze bus vertrekt vanaf dezelfde halte als de pendelbus, op 200 meter afstand van de camping. De naam van de bushalte is Stationsstraat (Oosterhout), Nijmegen. De actuele dienstregeling kun je het beste bekijken op www.9292ov.nl.

Vanaf de Wedren was het in 2023 mogelijk om op 2 haltes te stappen om terug te komen naar de camping.
- Nijmegen, Smetiusstraat
- Nijmegen, Centrum Zuid
Op deze haltes pakte je lijn 331 richting Velp of lijn 14 naar Arnhem. Beide lijnen vertrokken twee keer per uur.
Voor de terugweg kon je ook steeds gebruik maken van lijn 14 Arnhem CS, opstappen bij Nijmegen CS.

Wij verwachten dat dit in 2024 ongeveer gelijk zal zijn. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij hierover een update plaatsen.

Trein
Kijk op https://www.ns.nl/ voor de speciale dienstregeling tijdens de Vierdaagseweek.

No items found.