De vierdaagsecamping

Veelgestelde vragen

Vind direct antwoorden op de meest aan ons gestelde vragen.

Overdekte horeca gelegenheid op De Vierdaagsecamping
Moet ik vooraf laten weten wanneer we aankomen?

Nee, dat hoeft niet. Je bent welkom vanaf zaterdag 13 juli 2024 10.00 uur. Onze aankomstdagen en tijden zijn:

– Zaterdag 13 juli 10:00 tot 20:00
– Zondag 14 juli 9:00 tot 20:00
– Maandag 18 juli 9:00 tot 13:00

Alleen als je van plan bent buiten bovenstaande tijden aan te komen, willen we dat graag vooraf even weten. Stuur in dat geval een mailtje naar info@vierdaagsecamping.nl.

Kan ik een plek reserveren naast mijn wandelvrienden?

Ja dat kan. Zorg dan dat je alle plekken in één boeking samen plaatst. Alleen dan kunnen wij jullie een plek naast elkaar garanderen. LET OP: losse reserveringen kunnen niet meer op verzoek naast elkaar geplaatst worden. Het is dan ook niet meer mogelijk om dit in een opmerkingenveld en/of per e-mail aan ons door te geven. Stem dus vóórdat je gaat reserveren met je groep af wie de boeking maakt, zodat wij je groepsboeking als één reservering ontvangen. De verschillende typen kampeerplaatsen kunnen niet gecombineerd worden.

Kan ik op voorhand een voorkeur voor een plek doorgeven?

Nee, het is niet mogelijk om vooraf een plaatsnummer of voorkeur door te geven. Het is dus ook niet mogelijk om dit in een opmerkingenveld en/of per e-mail aan ons door te geven. De plaatsnummers worden ter plekke toegekend en uitgereikt. We kunnen bij het inchecken zo goed mogelijk rekening houden met eventuele voorkeuren, zoals een plek in de buurt van het sanitair. Het terrein is zo ingedeeld dat loopafstanden naar sanitair en parkings voor iedereen ongeveer gelijk zijn, ongeacht de plek waar je staat.

Kan ik ook een enkele overnachting boeken voor een logé?

Als je zelf een plekje hebt gereserveerd maar vrienden en/of familie willen je graag een dagje supporten dan is het mogelijk om een enkele overnachting bezoekers te boeken. Een enkele overnachting is bedoeld voor 1 persoon per nacht. Wil iemand 2 nachten logeren of willen 2 personen 1 nacht logeren dan boek je dus 2x een enkele overnachting voor bezoekers. De logé kan zijn of haar ticket laten scannen op de dag van aankomst. Heb je al geboekt maar toch extra bezoek? Je kan dit altijd later los bijboeken.

Wat is de afstand tot de start- en finishlocatie van de Vierdaagse?

De camping ligt op ongeveer 20 minuten fietsen van de start- en finishlocatie van De Vierdaagse. Je bent via de fietsbrug  “Snelbinder” dus zo met de fiets op de Wedren.

Bieden jullie massage/EHBO aan op de camping?

Op de camping zijn sportmasseurs aanwezig van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Op alle wandeldagen kun je ’s middags en ’s avonds behandeld worden. Later volgt meer informatie over exacte data, tijden en prijzen.

Kan ik na het maken van mijn reservering nog wijzigingen aanbrengen?

Tot 1 mei kun je zelf kosteloos* annuleren, *je betaald enkel de reeds betaalde handeling fee. Vanaf 1 mei is het niet meer mogelijk kosteloos (een deel van) je boeking te annuleren. Het is wel mogelijk om ticket garantie af te sluiten tijdens het betalingsproces. Ticket garantie dekt in de meeste gevallen de volledige aanschafprijs van je ticket(s) als je verhinderd bent.  

Het is altijd mogelijk om extra personen en/of parkeertickets bij te boeken (zolang de voorraad strekt). Ga hiervoor naar onze ticketshop.

Wanneer moet ik betalen?

Om zeker te zijn van een plek boek en betaal je direct je ticket. Wanneer de betaling voltooid is, is de boeking definitief.

Wij begrijpen dat direct betalen bij het boeken, zeker in de maand december, een uitdaging kan zijn. Ervaring leert ons echter dat wij pas een paar maanden later richting uitverkocht gaan. Je hebt dus genoeg tijd om de gelden te verzamelen en te boeken.

Extra personen en/of parkeerkaarten (zolang de voorraad strekt) kunnen ook na betaling nog los bijgeboekt worden via onze ticketshop.

Mag ik mijn huisdieren meenemen naar De Vierdaagsecamping?

Zeker! Te allen tijde geldt dat huisdieren nooit overlast mogen veroorzaken bij andere campinggasten en dat honden aangelijnd dienen te zijn.

Ik heb medicijnen die koel bewaard dienen te worden, is er een koelkast beschikbaar?

Heb je medicijnen die koud bewaard dienen te worden dan kan je deze aan ons barpersoneel geven. Zij zullen de medicijnen in de koeling leggen.

Waar kan ik mijn telefoon opladen?

In het overdekte gedeelte van het restaurant kun je vrij gebruikmaken van elektrische oplaadpunten voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Heb je een medisch apparaat? Bij de receptie kun je dat onder toezicht op laten laden.

Is het toegestaan om te koken in je tent?

Indien je als groep gebruik maakt van een kooktent, dan dient daar een goedgekeurde brandblusser aanwezig te zijn. Het is toegestaan bij de tent te koken op gasstellen.

Is barbecueën toegestaan?

Barbecuen is toegestaan op voorwaarde dat een emmer bluswater, blusdeken of brandblusser naast de barbecue voor handen is en andere gasten geen hinder van de BBQ ondervinden. Open vuur, evenals het gebruik van verwarmingstoestellen op alcohol of benzine, is niet toegestaan. Voor de algemene veiligheid van de gasten zijn er op diverse punten brandblussers op de camping aanwezig.

Is roken toegestaan?

Er zijn geen sigaretten te koop op het terrein. Roken is niet toegestaan bij het sanitaire cluster en het overdekte gedeelte van het restaurant.

Is er gratis drinkwater beschikbaar?

Op het terrein zijn diverse watertappunten. Het kraanwater uit deze watertappunten is drinkbaar. Dit geldt ook voor het water uit de kranen van het sanitaire cluster.

Waar kan ik mijn afval laten?

Huishoudelijk afval kun je deponeren bij het afvalverzamelpunt. Hier worden twee soorten afval gescheiden: glas en restafval. Restafval dient in goed afgesloten vuilniszakken te worden gedeponeerd. De afvalcontainers vind je bij de ingang van de camping en worden meerdere malen per dag geleegd. Bij je vertrekt dien je je kampeerplaats schoon achter te laten.

Kan ik met de auto op de camping, en waar laat ik mijn auto?

Op aankomst- en vertrekdagen kun je je auto gebruiken om spullen uit- en in te laden of uw caravan te verplaatsen. Graag stapvoets rijden op het terrein tijdens het plaatsen van je kampeermiddel. De maximumsnelheid is 10 km/u. Na de aankomstdagen is de camping volledig autovrij. Het is toegestaan het parkeerterrein te verlaten of betreden. Als je de auto op ons campingterrein wilt parkeren kun je daarvoor een parkeerticket kopen.

Waar kan ik een pinautomaat vinden?

De dichtstbijzijnde pinautomaat (Rabobank) bevindt zich in Nijmegen-Noord. Het adres is Jonagoldstraat 61-A, Nijmegen.

Is er elektriciteit op mijn plaats?

Alle reguliere kampeerplaatsen zijn inclusief stroomaansluiting. Een kleine kampeerplaats kan met of zonder stroom gereserveerd worden. Voor alle kampeerplaatsen met stroom adviseren wij een stroomkabel met schuko stekker van tenminste 25 meter mee te brengen, dan zit je altijd goed. Het is belangrijk dat de stroomaansluitingen goed afgedekt zijn tegen water. Let op dat je niet meer dan 1350 Watt gebruikt per aansluiting. De elektrische apparatuur dient geschikt te zijn voor campinggebruik (dus geen elektrische kachel).  Controleer ook haardrogers en keukenapparatuur zoals waterkokers. Deze zijn vaak niet geschikt voor gebruik op de camping en kunnen kortsluiting veroorzaken. Aftappen/splitten is uiteraard niet toegestaan.

Alle accommodaties, op de Beatle na, hebben een stroomaansluiting inclusief verdeelblok tot in de tent.

Laat De Vierdaagsecamping ook feestvierders toe?

Nee, De Vierdaagsecamping is een wandelaarscamping en wij bieden onze gasten een rustige camping waar ’s avonds geen overlast zal zijn. Feestvierder zijn dus niet welkom.

Moet ik ook betalen voor m'n kinderen die meekomen?

Kinderen ouder dan 4 jaar betalen het standaard tarief. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis mee.

Nadat ik gereserveerd heb, welke communicatie kan ik nog verwachten van de organisatie?

Na het plaatsen van je boeking ontvang je een mail inclusief tickets. Wanneer je geen mail ontvangt, kijk dan ook even in je spam box. Staat de mail hier niet in, neem dan contact met ons op. Na versturen van de tickets houden wij je via Facebook / Instagram en onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belangrijke praktische informatie.

Volg ons op Instagram : De Vierdaagsecamping (@devierdaagsecamping)

Volg ons op Facebook : De Vierdaagsecamping | Nijmegen | Facebook

Onze Algemene Voorwaarden?

Klik hier voor een PDF-bestand met onze algemene voorwaarde

Onze Huisregels?

Klik hier voor een PDF-bestand met onze huisregels.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust aan ons team.