De vierdaagsecamping

Voorzieningen

Alle informatie over onze voorzieningen zoals horeca, sanitair, sportmassage en meer vind je hier.

Alle voorzieningen voor de Nijmeegse Vierdaagse op De Vierdaagsecamping

Receptie

Onze receptie is op aankomstdagen (zaterdag, zondag, maandag) de hele dag geopend, op loopdagen is de receptie tussen 17.00 en 20.00 uur geopend (houten huisje nabij het restaurant). Bij de receptie kun je terecht met al je vragen en voor de verkoop van lunchpakketten, barbecue kaarten en blarenpassen (buskaarten). Wanneer de receptie niet open is kan je terecht bij het restaurant personeel. Gedurende de nacht is er een nachtwaker aanwezig op het terrein, deze is te vinden in het restaurant.

No items found.

Horeca

Op het campingterrein vind je een overdekt restaurant met binnen- en buitenterras. Er is ruime keuze uit lekkere en gezonde maaltijden (inclusief vegetarische en veganistische opties) en elke avond een wisselende daghap. Het restaurant is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Eten doe je gezellig met medekampeerders op het horecaplein of op je eigen campingplaats.

Snacks en verse ovenpizza’s bestel je bij onze "Take Away" naast het restaurant. Het is ook mogelijk om tijdens de loopdagen ontbijt- en lunchpakketten te bestellen bij de receptie of bij de bar. Op vrijdag sluiten we gezamenlijk af met onze 'Grootse Smoker BBQ'. Liever van het menu bestellen? Ook dit is vrijdag mogelijk.

No items found.

Sanitair

Wij vinden goed en schoon sanitair superbelangrijk. Daarom zijn de voorzieningen ruim van opzet, overdekt en wordt er meerdere keren per dag schoongemaakt. De sanitaire voorzieningen zijn centraal gelegen en snel bereikbaar vanaf elke campingplaats. Er zijn voldoende toiletten met toiletpapier, douches met warm water en wastafels met spiegels voor een frisse start en een warme douche na de finish. Ook is er een afstort voor het chemisch toilet en een aparte plek voor het wassen van de vaat.

No items found.

Stroom

Heb je een reguliere of kleine kampeerplaats met stroom? Dan zorgen wij ervoor dat je een plek krijgt vlakbij een stroomaansluiting. Neem zelf een stroomkabel met schuko stekker van tenminste 25 meter mee, dan zit je altijd goed. Het is belangrijk dat de stroomaansluitingen goed afgedekt zijn tegen water. Let op dat je niet meer dan 1300 watt gebruikt. De elektrische apparatuur dient geschikt te zijn voor camping gebruik (dus geen elektrische kachel). Ook waterkokers en föhns zijn vaak niet geschikt voor camping gebruik en kunnen kortsluiting veroorzaken. Aftappen/splitten is uiteraard niet toegestaan.

No items found.

EHBO/Massage/Blarenprikken

Op onze camping staan masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage voor je klaar. Je kunt bij hen terecht voor blessurepreventie en hulp bij andere kleine kwaaltjes. En je kunt je op afspraak laten masseren.

Kosten Massage en tape kaarten 2024:

  • Dagkaart: €25,-
  • 3-daagsekaart: €75,-
  • 4-daagsekaart: €100,-

Je kunt hier je kaart kopen.

Elastische tape: Ter plekke kan je ook terecht voor het aanleggen van elastische tape. Door de tape aan te brengen op de spieren en gewrichten in uitgerekte positie wordt de natuurlijke positie niet beperkt. Door de rekbaarheid past de elastische tape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van blessures en pijnklachten. Je kan hiervoor een aparte kaart aanschaffen. Kosten zijn 2024 €25,- per kaart (geldig voor 1 behandeling)

Voor overige vragen kan je terecht bij info@ngsmassage.nl.

Blarenpikken:

Het blarenprikken wordt dit jaar gedaan door Medical Support. Zij zijn elke dag aanwezig om de blaren van alle wandelaars te prikken op de camping. De prijzen per sessie zijn nog niet bekend. Hier komt later meer informatie over.

EHBO

Bij EHBO-gevallen kunt u zich direct melden bij de EHBO naast het badhuis of bij een van de personeelsleden van De Vierdaagsecamping. Ons toegewijde team staat klaar om eerste hulp te verlenen en snel te reageren op medische situaties.

In het geval van levensbedreigende situaties belt u altijd onmiddellijk het alarmnummer 112. Onze camping is gelegen op Perceel de Grift, achter het adres Griftdijk 234 in Nijmegen. Om ervoor te zorgen dat hulpverleners snel ter plaatse kunnen zijn, is het belangrijk om duidelijk aan te geven waar u zich bevindt op ons terrein.

No items found.

Fietsverhuur

Je kunt op De Vierdaagsecamping een fiets huren via onze partner Nijmegen Actief. Nijmegen Actief levert comfortabele versnellingsfietsen en e-bikes, waarmee je de hele week door Nijmegen kan fietsen. Als je een versnellingsfiets hebt gereserveerd, staat deze voor je klaar op de camping. Aan het einde van de week lever je de fiets ook weer in op de camping. Lekker makkelijk! De huurperiode loopt van zaterdag, zondag of maandag t/m vrijdag. Voor e-bikes gelden andere voorwaarde. Kijk dus vooral even op de website van Nijmegen Actief waar je ook direct kan reserveren: Nijmegen Actief, of mail naar info@nijmegenactief.nl. Wees optijd, op=op!

No items found.

Parkeren

Parkeren op het parkeerterrein van De Vierdaagsecamping is mogelijk na aanschaf van een parkeerticket, deze is de gehele week geldig. De kaart kost € 65,- en is geldig van zaterdag t/m zaterdag. Het is niet toegestaan voertuigen op de campingplek te laten staan (met uitzondering van campers uiteraard). Tijdens de wandeldagen is het terrein autovrij, laden en lossen is wel mogelijk.

Wel een kampeerplaats maar nog geen parkeerkaart geboekt? klik dan hier. Op = Op

No items found.

Afsluitende BBQ

Op vrijdag 19 juli 2024 (de dag van de gladiolen!) organiseren wij een grote afsluitende BBQ. Inschrijven kan bij de receptie of aan de bar. Ook leuk voor familie en vrienden. Het barbecue menu bestaat uit vlees en vis en vier verschillende gezonde salades.

De kosten bedragen in 2024 €22,50 p.p. voor volwassenen en €15,00 voor kinderen.

No items found.

Goed om te weten

Oplaadpunten
In het overdekte gedeelte van het restaurant kun je vrij gebruikmaken van elektrische oplaadpunten voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Heb je een medisch apparaat? Bij de receptie kun je dat onder toezicht op laten laden.

Koelkast voor medicijnen
Heb je medicijnen die koud bewaard dienen te worden dan kan je deze aan ons barpersoneel geven. Zij zullen de medicijnen in de koeling leggen.

Koken bij de tent
Indien je als groep gebruik maakt van een kooktent, dan dient daar een goedgekeurde brandblusser aanwezig te zijn. Het is toegestaan bij de tent te koken op gasstellen.

BBQ & open vuur
Barbecuen is toegestaan op voorwaarde dat een emmer bluswater, blusdeken of brandblusser naast de barbecue voor handen is en andere gasten geen hinder van de BBQ ondervinden. Open vuur, evenals het gebruik van verwarmingstoestellen op alcohol of benzine, is niet toegestaan. Voor de algemene veiligheid van de gasten zijn er op diverse punten brandblussers op de camping aanwezig.

Roken
Er zijn geen sigaretten te koop op het terrein. Roken is niet toegestaan bij het sanitaire cluster en het overdekte gedeelte van het restaurant. Bij droogte kan dit op het gehele terrein verboden worden.

Drinkwater
Op het terrein zijn diverse watertappunten. Het kraanwater uit deze watertappunten is drinkbaar. Dit geldt ook voor het water uit de kranen van het sanitaire cluster.

Afval
Huishoudelijk afval kun je deponeren bij het afvalverzamelpunt. Hier worden twee soorten afval gescheiden: glas en restafval. Restafval dient in goed afgesloten vuilniszakken te worden gedeponeerd. De afvalcontainers vind je bij de ingang van de camping en worden meerdere malen per dag geleegd. Bij je vertrekt dien je je kampeerplaats schoon achter te laten.

Auto 
Graag stapvoets rijden op het terrein tijdens het plaatsen van je kampeermiddel. De maximumsnelheid is 10 km/u. Na de aankomstdagen is de camping volledig autovrij.

Pinnen
De dichtstbijzijnde pinautomaat (Rabobank) bevindt zich in Nijmegen-Noord. Het adres is Jonagoldstraat 61-A, Nijmegen.

No items found.

Heeft u nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.