De vierdaagsecamping

Over ons

De Vierdaagsecamping staat al ruim vier decennia voor gezelligheid, gastvrijheid en kwaliteit.

Medewerkers van het  Vierdaagsecamping team
Vlag met logo van De Vierdaagsecamping bij zonsondergang

De Vierdaagsecamping sinds 1977

De Vierdaagsecamping bestaat al sinds 1977. Voorheen lag de camping in Lent en was de naam Vierdaagsecamping Lent. Sinds de verhuizing in 2018 heet de camping De Vierdaagsecamping. De camping is opgericht door Willem en Gemma Kuipers. In 2014 namen Judith en Jeroen Toonen de camping van hen over. Onder hun leiding is de unieke sfeer en het familiaire karakter overeind gebleven. De Vierdaagsecamping staat al vier decennia voor gezelligheid, gastvrijheid en kwaliteit.

Pop-up camping, speciaal tijdens de Vierdaagse

De Vierdaagsecamping is een tijdelijke camping die elk jaar alleen geopend is rond de Nijmeegse Vierdaagse, speciaal voor de wandelaars, hun verzorgers en supporters. Ondanks het tijdelijke karakter, is de camping van dezelfde gemakken voorzien als een vaste camping. Van nette en schone sanitaire voorzieningen, tot receptie, bewaking en horecagelegenheid.

Verhuur accomodatie Lodge op De Vierdaagsecamping
Nijmeegse Vierdaagse Wandelaars wachten op de bus naar de startlocatie

Ideale ligging voor lopers en supporters

De camping ligt dichtbij het start- en eindpunt van de Vierdaagse, op 20 minuten fietsafstand van het centrum van Nijmegen. De ideale uitvalsbasis dus voor lopers en toeschouwers. In 2018 is de locatie van De Vierdaagsecamping veranderd van de Oosterhoutsedijk naar de Stationsstraat. Sinds 2022 is de camping gevestigd aan de Griftdijk.

Ons team

"Wij staan voor je klaar"

De Vierdaagsecamping heeft een team van enthousiaste medewerkers. Deze professionals doen er alles aan om jou een aangenaam en onbezorgd verblijf te bezorgen. Maak kennis met onze kanjers.

Jeroen
Jeroen
Milou
Milou
Giel
Giel
Rens
Rens
Raymon
Raymon
Marcel
Marcel
Aksel
Aksel
Floor
Floor
Gijs
Gijs
Neeltje
Neeltje