• Moet ik vooraf laten weten wanneer we aankomen?

  Nee, dat hoeft niet. Je bent welkom vanaf zaterdag 15 juli 2023 10.00 uur. Onze aankomstdagen en tijden zijn:

  – Zaterdag 15 juli 10:00 tot 20:00
  – Zondag 16 juli 9:00 tot 20:00 
  – Maandag 17 juli 9:00 tot 13:00

  Alleen als je van plan bent buiten bovenstaande tijden aan te komen, willen we dat graag vooraf even weten. Stuur in dat geval een mailtje naar info@vierdaagsecamping.nl.

 • Kan ik een plek reserveren naast mijn wandelvrienden?

  Ja dat kan. Zorg dan dat je alle plekken in één reservering samen plaatst. Alleen dan kunnen wij jullie een plek naast elkaar garanderen. LET OP: losse reserveringen worden niet meer op verzoek naast elkaar geplaatst. Het is dan ook niet meer mogelijk om dit in een opmerkingenveld en/of per e-mail aan ons door te geven. Stem dus vóórdat je gaat reserveren met je groep af wie de reservering maakt, zodat wij je groepsboeking als één reservering ontvangen. De verschillende typen kampeerplaatsen kunnen niet gecombineerd worden.

 • Kan ik op voorhand een voorkeur voor een plek doorgeven?

  Nee, het is niet mogelijk om vooraf een plaatsnummer of voorkeur door te geven. Het is dus ook niet mogelijk om dit in een opmerkingenveld en/of per e-mail aan ons door te geven. De plaatsnummers worden ter plekke toegekend en uitgereikt. We kunnen bij het inchecken zo goed mogelijk rekening houden met eventuele voorkeuren, zoals een plek in de buurt van het sanitair. Het terrein is zo ingedeeld dat loopafstanden naar sanitair en parkings voor iedereen ongeveer gelijk zijn, ongeacht de plek waar je staat. 

 • Kan ik ook een enkele overnachting boeken voor een logé?

  Als je zelf een plekje hebt gereserveerd maar vrienden en/of familie willen je graag een dagje supporten dan is het mogelijk om een enkele overnachting bezoekers te boeken. Een enkele overnachting is bedoeld voor 1 persoon per nacht. Wil iemand 2 nachten logeren of willen 2 personen 1 nacht logeren dan boek je dus 2x een enkele overnachting voor bezoekers. De logé kan zijn of haar ticket laten scannen op de dag van aankomst en ontvangt in ruil daarvoor een polsbandje. 

  Al betaald maar toch nog extra bezoek? Boek dan hier de enkele overnachting. 

 • Wat is de afstand tot de start- en finishlocatie van de Vierdaagse?

  De camping ligt op slechts 20 minuten fietsen van de start- en finishlocatie van De Vierdaagse (6,5 km). Je bent via de fietsbrug  “Snelbinder” binnen twintig minuten met de fiets op de Wedren.

 • Bieden jullie massage/EHBO aan op de camping?

  Op de camping zijn sportmasseurs aanwezig van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Op alle wandeldagen kun je ’s middags en ’s avonds behandeld worden. Later volgt meer informatie over exacte data, tijden en prijzen. 

 • Kan ik na het maken van mijn reservering nog wijzigingen aanbrengen?

  Tot 1 mei kun je zelf kosteloos wijzigingen aanbrengen in je reservering. De link naar deze pagina staat in je bevestigingsmail die je ontvangt na het maken van je reservering. Vanaf 1 mei is het niet meer mogelijk kosteloos (een deel van) je reservering te annuleren. Het is wel mogelijk om ticket garantie af te sluiten tijdens het betalingsproces. Ticket garantie dekt in de meeste gevallen de volledige aanschafprijs van je ticket(s) al je verhinderd bent.  

  Het is altijd mogelijk om extra personen en/of parkeertickets bij te boeken (zolang de voorraad strekt). Ga hiervoor naar onze ticketshop.

 • Is het mogelijk mijn reservering te annuleren?

  Tot 1 mei kun je jouw reservering kosteloos annuleren. Dit kun je zelf doen via de link naar de annuleringspagina in je reserveringsbevestiging. Vanaf 1 mei is restitutie niet meer mogelijk en gelden 100% annuleringskosten. Het is wel mogelijk om ticket garantie af te sluiten tijdens het betalingsproces. Ticket garantie dekt in de meeste gevallen de volledige aanschafprijs van je ticket(s) al je verhinderd bent.  

 • Wanneer moet ik betalen?

  Op 1 mei 2023 sturen wij je één betaallink per reservering. Wanneer de betaling voltooid is, is de boeking definitief en kan deze niet meer kosteloos gewijzigd worden. Vanaf 1 mei gelden 100% annuleringskosten. Controleer dus vóór betaling je reservering goed op je persoonlijke pagina.  Extra personen en/of parkeerkaarten (zolang de voorraad strekt) kunnen ook na betaling nog los bijgeboekt worden via onze ticketshop

  Vanaf dit jaar is het enkel mogelijk om vooraf online te betalen; de betaaloptie ‘betalen bij aankomst’ komt geheel te vervallen.

 • Mag ik mijn huisdieren meenemen naar De Vierdaagsecamping?

  Zeker! Te allen tijde geldt dat huisdieren nooit overlast mogen veroorzaken bij andere campinggasten en dat honden aangelijnd dienen te zijn.

 • Is er elektriciteit op mijn plaats?

  Alle reguliere kampeerplaatsen zijn inclusief stroomaansluiting. Een kleine kampeerplaats kan met of zonder stroom gereserveerd worden. Voor alle kampeerplaatsen met stroom adviseren wij een stroomkabel met schuko stekker van tenminste 25 meter mee te brengen, dan zit je altijd goed. Het is belangrijk dat de stroomaansluitingen goed afgedekt zijn tegen water. Let op dat je niet meer dan 1350 Watt gebruikt per aansluiting. De elektrische apparatuur dient geschikt te zijn voor campinggebruik (dus geen elektrische kachel).  Controleer ook haardrogers en keukenapparatuur zoals waterkokers. Deze zijn vaak niet geschikt voor gebruik op de camping en kunnen kortsluiting veroorzaken. Aftappen/splitten is uiteraard niet toegestaan.

  Alle accommodaties hebben een stroomaansluiting inclusief verdeelblok tot in de tent. 

 • Laat De Vierdaagsecamping ook feestvierders toe?

  Nee, De Vierdaagsecamping is een wandelaarscamping en wij bieden onze gasten een rustige camping waar ’s avonds geen overlast zal zijn.

 • Moet ik ook betalen voor m'n kinderen die meekomen?

  Kinderen ouder dan 4 jaar betalen het standaard tarief. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis mee.

 • Nadat ik gereserveerd heb, welke communicatie kan ik nog verwachten van de organisatie?

  Na reservering ontvang je een bevestigingsmail inclusief link naar je persoonlijke pagina. Wanneer je geen bevestigingsmail na de reservering ontvangt, kijk dan ook even in je spam box. Staat de bevestiging hier niet in, neem dan contact met ons op. Na versturen van de bevestigingsmail houden wij je via Facebook / Instagram en onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belangrijke praktische informatie.

  Volg ons op Instagram : De Vierdaagsecamping (@devierdaagsecamping)

  Volg ons op Facebook : De Vierdaagsecamping | Nijmegen | Facebook

 • Onze Algemene Voorwaarden?

  Klik hier voor een PDF-bestand met onze algemene voorwaarden.

 • Onze Huisregels?

  Klik hier voor een PDF-bestand met onze huisregels.

 • Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

  Neem dan contact met ons op via het contactformulier.