• Moet ik vooraf laten weten wanneer we aankomen?

  Nee, dat hoeft niet. Je bent welkom vanaf zaterdag 16 juli 2022 vanaf 10.00 uur. Alleen als je van plan bent om maandag 18 juli na 17.00 te komen, willen we dat graag vooraf even weten. Stuur in dat geval een mailtje naar de organisatie.

 • Kan ik een plek reserveren naast mijn wandelvrienden?

  Jazeker, mits je dit vooraf aan ons laat weten! Dit kan bij het maken van de online reservering of via een e-mail naar info@vierdaagsecamping.nl.

 • Hoe kan ik specifieke wensen doorgeven?

  De meest eenvoudige manier is mailen naar info@vierdaagsecamping.nl. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord.

 • Wat is de afstand tot de start- en finishlocatie van de Vierdaagse?

  De camping ligt op slechts 20 minuten fietsen van de start- en finishlocatie van De Vierdaagse (6,5 km). Je bent via de “Snelbinder” binnen twintig minuten met de fiets op de Wedren.

 • Bieden jullie massage/EHBO aan op de camping?

  Op de camping zijn sportmasseurs aanwezig van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Op alle wandeldagen kun je ’s middags en ’s avonds behandeld worden.

 • Is het mogelijk mijn boeking nog te annuleren?

  Kosteloze annulering is mogelijk bij uitloting. Je dient dan de persoonlijke mail/brief ‘uitloting 4-daagse’ binnen twee weken na bekendmaking van de uitslagen van de loting aan ons te overleggen. Ook is kosteloze annulering mogelijk bij ziekte of blessure. Je dient wel een doktersverklaring te kunnen overleggen.
  Reserveer je met een groep, dan mag je ook kosteloos annuleren als 1 persoon uit de groep wordt uitgeloot.
  Annuleer je na 1 mei, dan ben je verplicht ons een vergoeding te betalen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van wanneer je annuleert: – bij annulering na 1 mei: 25% van de overeengekomen prijs; – bij annulering na 1 juni: 50% van de overeengekomen prijs; – bij annulering na 1 juli: 75% van de overeengekomen prijs; – bij annulering op de dag van de ingangsdatum: 100% van de overeengekomen prijs.

 • Kan ik na het maken van mijn boeking nog wijzigingen aanbrengen?

  Ja, dat kan. Wil je wijzigingen doorgeven, mail deze dan naar info@vierdaagsecamping.nl. Na verwerking ontvang je altijd een bevestiging van de doorgevoerde wijziging. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven tot 1 juni.

 • Mag ik mijn huisdieren meenemen naar De Vierdaagsecamping?

  Zeker! Wil je graag je hond of een ander huisdier meenemen naar De Vierdaagsecamping, geef dit dan aan bij de boeking in het veld ‘Opmerkingen’. Te allen tijde geldt dat huisdieren nooit overlast mogen veroorzaken bij andere campinggasten en dat honden aangelijnd dienen te zijn.

 • Is er elektriciteit op mijn plek?

  Elke kampeerplek heeft een elektriciteitsaansluiting tot maximaal 1350 Watt. Je dient wel zelf voor een eigen Schukostekker met stroomkabel van tenminste 25 meter te zorgen. De kosten zijn € 60,- per aansluiting voor de gehele periode van verblijf en de aansluiting moet vooraf geboekt worden. Het is niet mogelijk ter plaatste nog een aansluiting te verkrijgen.

 • Laat De Vierdaagsecamping ook feestvierders toe?

  Nee, De Vierdaagsecamping is een wandelaarscamping en wij bieden onze gasten een rustige camping waar ’s avonds geen overlast zal zijn.

 • Moet ik ook betalen voor m'n kinderen die meekomen?

  Kinderen ouder dan 4 jaar betalen het standaard tarief. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis mee.

 • Nadat ik gereserveerd heb, welke communicatie kan ik nog verwachten van de organisatie?

  Na reservering ontvang je een e-mail waarin de boeking bevestigd wordt. Wanneer je geen bevestigingsmail na de boeking ontvangt, neem dan contact op met ons op. Na dit moment houden wij je via Facebook en onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belangrijke praktische informatie.

 • Onze Algemene Voorwaarden?

  Klik hier voor een PDF-bestand met onze algemene voorwaarden.

 • Onze Huisregels?

  Klik hier voor een PDF-bestand met onze huisregels.

 • Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

  Neem dan contact met ons op via het contactformulier.