• Moet ik vooraf laten weten wanneer we aankomen?

  Nee, dat hoeft niet. Je bent welkom vanaf zaterdag 15 juli 2023 10.00 uur. Onze aankomstdagen en tijden zijn:

  – Zaterdag 15 juli 10:00 tot 20:00
  – Zondag 16 juli 9:00 tot 17:00 
  – Maandag 17 juli 9:00 tot 12:00

  Alleen als je van plan bent buiten bovenstaande tijden aan te komen, willen we dat graag vooraf even weten. Stuur in dat geval een mailtje.

 • Kan ik een plek reserveren naast mijn wandelvrienden?

  Ja dat kan. Zorg dan dat je alle plekken in één reservering samen plaatst. Alleen dan kunnen wij jullie een plek naast elkaar garanderen. LET OP: losse reserveringen worden niet meer op verzoek naast elkaar geplaatst. Het is dan ook niet meer mogelijk om dit in een opmerkingenveld en/of per e-mail aan ons door te geven. Stem dus vóórdat je gaat reserveren met je groep af wie de reservering maakt, zodat wij je groepsboeking als één reservering ontvangen. De verschillende typen kampeerplaatsen kunnen niet gecombineerd worden.

 • Kan ik op voorhand een voorkeur voor een plek doorgeven?

  Nee, dat gaat niet. De pleknummers worden ter plaatse toegekend en uitgereikt. We kunnen op dat moment rekening houden met eventuele voorkeuren, zoals een plek in de buurt van het sanitair. Het terrein is zo ingedeeld dat loopafstanden naar sanitair en parkings voor iedereen ongeveer gelijk zijn, ongeacht de plek waar je staat.

 • Wat is de afstand tot de start- en finishlocatie van de Vierdaagse?

  De camping ligt op slechts 20 minuten fietsen van de start- en finishlocatie van De Vierdaagse (6,5 km). Je bent via de “Snelbinder” binnen twintig minuten met de fiets op de Wedren.

 • Bieden jullie massage/EHBO aan op de camping?

  Op de camping zijn sportmasseurs aanwezig van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Op alle wandeldagen kun je ’s middags en ’s avonds behandeld worden.

 • Kan ik na het maken van mijn reservering nog wijzigingen aanbrengen?

  Ja dat kan. Voor 1 mei kan je kosteloos wijzigingen aanbrengen via je persoonlijke pagina. De link naar deze pagina staat in je bevestigingsmail die je ontvangt na je reservering. Na 1 mei is het niet meer mogelijk kosteloos (een deel van) je reservering te annuleren. Het is altijd mogelijk om extra personen of parkeertickets bij te boeken.

 • Is het mogelijk mijn reservering nog te annuleren?

  Tot 1 mei kun je jouw reservering kosteloos annuleren. Na 1 mei is restitutie niet meer mogelijk. 

 • Hoe annuleer ik mijn reservering?

  Zodra je de reservering hebt geplaatst, sturen wij je een emailbevestiging inclusief link naar je persoonlijke pagina. Via je persoonlijke pagina kan je jouw reservering wijzigen en annuleren. Word je onverhoopt uitgeloot voor de Vierdaagse? Dan kun je net als bij eerdere edities je reservering kosteloos annuleren tot 1 mei. 

   

 • Wanneer moet ik betalen?

  Op 1 mei 2023 sturen wij je een betaallink. Wanneer de betaling voltooid is, is de boeking definitief en kan deze niet meer kosteloos gewijzigd worden. Controleer dus vóór betaling je reservering goed op je persoonlijke pagina. We zullen je begin april hieraan herinneren via nieuwsbrief en e-mail. Extra personen en/of parkeerkaarten kunnen ook na betaling nog los bijgeboekt worden. 

  Vanaf dit jaar is het enkel mogelijk om vooraf online te betalen; de betaaloptie ‘betalen bij aankomst’ komt geheel te vervallen.

 • Mag ik mijn huisdieren meenemen naar De Vierdaagsecamping?

  Zeker! Te allen tijde geldt dat huisdieren nooit overlast mogen veroorzaken bij andere campinggasten en dat honden aangelijnd dienen te zijn.

 • Is er elektriciteit op mijn plek?

  Alle accommodaties hebben een stroomaansluiting inclusief verdeelblok tot in de tent. 

  Reguliere kampeerplaatsen zijn  ook allemaal inclusief stroom aansluiting. Een kleine kampeerplaats kan met of zonder stroom gereserveerd worden. Voor alle kampeerplaatsen met stroom adviseren wij een stroomkabel van tenminste 25 meter mee te brengen, dan zit je altijd goed. Het is belangrijk dat de stroomaansluitingen goed afgedekt zijn tegen water. Let op dat je niet meer dan 1350 Watt gebruikt. De elektrische apparatuur dient geschikt te zijn voor campinggebruik (dus geen elektrische kachel).  Controleer ook haardrogers en keukenapparatuur zoals waterkokers. Deze zijn vaak niet geschikt voor gebruik op de camping en kunnen kortsluiting veroorzaken. Aftappen/splitten is uiteraard niet toegestaan.

 • Laat De Vierdaagsecamping ook feestvierders toe?

  Nee, De Vierdaagsecamping is een wandelaarscamping en wij bieden onze gasten een rustige camping waar ’s avonds geen overlast zal zijn.

 • Moet ik ook betalen voor m'n kinderen die meekomen?

  Kinderen ouder dan 4 jaar betalen het standaard tarief. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis mee.

 • Nadat ik gereserveerd heb, welke communicatie kan ik nog verwachten van de organisatie?

  Na reservering ontvang je een bevestigingsmail inclusief link naar je persoonlijke pagina. Wanneer je geen bevestigingsmail na de reservering ontvangt, kijk dan ook even in je spam box. Staat de bevestiging hier niet in, neem dan contact met ons op. Na versturen van de bevestiging houden wij je via Facebook / Instagram en onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belangrijke praktische informatie.

 • Onze Algemene Voorwaarden?

  Klik hier voor een PDF-bestand met onze algemene voorwaarden.

 • Onze Huisregels?

  Klik hier voor een PDF-bestand met onze huisregels.

 • Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

  Neem dan contact met ons op via het contactformulier.