Locatie

Ligging

De Vierdaagsecamping ligt op slechts 20 minuten fietsen van de start/finish. Op een mooi uitgestrekt weiland bouwen we hier speciaal voor de Vierdaagse eens per jaar de Vierdaagsecamping op. Via een uitstekend fietspad vanaf de camping langs de Griftdijk op kom je bij “de Snelbinder”, de fietsbrug over de Waal die je naar het centrum van Nijmegen brengt.

Op “de dag van Elst” komt de Vierdaagse langs op slechts 1 km afstand van de camping. Dit is de ideale dag om vrienden en familie uit te nodigen om te komen kijken!

Auto

Routebeschrijving

De camping ligt op de kruising tussen de Griftdijk & Stationsstraat, Nijmegen.

Let op: voordat je de camping op rijdt, dien je éérst in te checken. Het inchecken vindt niet plaats op de camping zelf. Het inchecken vindt plaats op navigatieadres Griftdijk 93 (dit is een dependance van basisschool De Oversteek). Volg de borden 'check-in Vierdaagsecamping'. Nadat je hebt ingecheckt volg je de borden 'ingang Vierdaagsecamping'.

Parkeren
Kom je met de auto naar De Vierdaagsecamping maar heb je bij het maken van je reservering nog geen parkeerkaart bijgeboekt? Stuur dan een e-mail naar info@vierdaagsecamping.nl. Het is bij aankomst namelijk niet meer mogelijk om een parkeerkaart voor de hele periode bij te boeken. Deze parkeerkaarten zijn gelimiteerd!

Graag stapvoets rijden op het campingterrein. De maximumsnelheid is 10 km/u. Na de aankomstdagen is de camping volledig autovrij.

Fiets

Fiets
De meest eenvoudige manier om de start en finish te bereiken is met de fiets. Vanaf de camping volg je het ruime fietspad van de Griftdijk tot aan Station Nijmegen-Lent. Daar fiets je langs de oude locatie de fietsbrug De Snelbinder op. Het fietstochtje duurt ongeveer 20 minuten. Als je zelf geen fiets mee kunt nemen, kun je er één huren via één van onze partners.

Openbaar vervoer

Bus naar de Wedren
Busvervoermaatschappij Breng faciliteert tijdens de Vierdaagse extra bussen om naar de Wedren te komen. Met de zogenoemde blarenpas reis je tijdens de loopdagen onbeperkt met deze bus. De bus stopt bij een halte op slechts 200 meter van de camping (halte Stationsstraat, Oosterhout). Een blarenpas kost €32. De bus vertrekt om 03:34, 04:34 en 05:34 van de halte bij de camping en komt zo'n 10 minuten later aan bij de Wedren.

Reguliere Bus
Je kunt ook de reguliere bus nemen. Deze bus vertrekt vanaf dezelfde halte als de pendelbus, op 200 meter afstand van de camping. De naam van de bushalte is Stationsstraat (Oosterhout), Nijmegen. De actuele dienstregeling kun je het beste bekijken op www.9292ov.nl of via de GoAbout app.

Vanaf de Wedren is het mogelijk om op 3 haltes te stappen om terug te komen naar de camping.

- St. Canisiussingel (is verlengde van de Oranjesingel)
- Nassausingel
- Centraal Station Nijmegen

Op deze haltes pak je lijn 331 richting Velp of lijn 14 naar Arnhem. Beide lijnen vertrekken twee keer per uur. Alle gasten ontvangen bij aankomst op de camping informatie over het busvervoer voor zowel de heen- als de terugweg.

Trein
Kijk op www.ns.nl voor de speciale dienstregeling tijdens de Vierdaagseweek of vraag bij de receptie naar aankomst- en vertrektijden.

© 2022 Copyright De Vierdaagsecamping